fbpx

Детален Распоред за полагање со физичко присуство на првите колоквиуми – Летен семестар 20/21

Почитувани студенти,

Во прилог ви го доставуваме распоредот, кој се однесува само на оние студенти кои се пријавија за полагање на колоквиумите со физичко присуство во склоп на факултетот.

Потсетување: Право на полагање со физичко присуство имаат исклучиво студенти кои не биле во можност да обезбедат услови за далечинско полагање на колоквиумите.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.