fbpx

Детален Распоред и Microsoft Teams кодови за Втор колоквиум и Испитна ЈУНСКА сесија – Прв Циклус 2020/2021

03.7.2021

02.7.2021

01.7.2021

30.6.2021

29.6.2021

28.6.2021

26.6.2021

25.6.2021

24.6.2021

23.6.2021

22.6.2021

21.6.2021

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.