fbpx

Распоред на испити за Втор Циклус студии во Август-Септемвриска испитна сесија 2020

Распоред за Август-Септемвриска испитна сесија-Втор Циклус студии ЛИНК

*Сите испити  ќе се полагаат on-line / усно, и истите може да се реализираат во рамки на претходно договорените датуми и термини, а во договор и согласност со професорот.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.