fbpx

Распоред со Microsoft Teams кодови и распоред за физичко присуство за Втор колоквиум и Испити ЈАНУАРСКА сесија – Прв Циклус 2021/2022

Распоред за со физичко присуство

Распоред за полагање со физичко присуство за ЈАНУАРСКА испитна сесија 2021/2022

Распоред за ONLINE полагање 

12.02.2022

11.02.2022

10.02.2022

09.02.2022

08.02.2022

07.02.2022

05.02.2022

04.02.2022

03.02.2022

02.02.2022

01.02.2022

31.01.2022 

29.01.2022

28.01.2022

27.01.2022

26.01.2022

25.01.2022

24.01.2022

22.01.2022

21.01.2022

20.01.2022

18.01.2022

17.01.2022

15.01.2022 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.