ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2020/2021 И УПИС НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2020/2021 – ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

Почитувани студенти, Во прилог ви ја доставуваме информацијата за заверка на зимскиот и упис во летниот семестар 2020/2021 за Трет циклус студии.

Со почит, Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.