fbpx

Заверка на зимски и упис на летен семестар, 2020/2021 – ПРВ Циклус студии

Почитувани студенти, Во прилог ви ја доставуваме информацијата за заверка на зимскиот и упис во летниот семестар 2020/2021 за ПРВ Втор Циклус студии.

Со почит, Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.