ЗАВЕРКА НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР 2019/2020 И УПИС НА ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР 2020/2021

Почитувани студенти,

Во прилог ќе биде прикачено детално известување како ќе се одвива заверката на летниот 2019/2020 и упис на зимски семестар во учебната 2020/2021

Напомена: Задолжително почитување на протоколите за лична заштита.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.