fbpx

Заверка на летен и упис на зимски семестар, 2021/2022 – ПРВ Циклус студии

Почитувани студенти,

Во прилог ви ја доставуваме информацијата за заверка на летниот и упис во зимскиот семестар 2021/2022 за ПРВ Циклус студии.

Со почит, Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.