Записник за првичните резултати од спроведените избори за претседател на ФСС

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете записникот од првичните резултати од спроведените избори за претседател на ФСС

 

Записник за првичните резултати од спроведените избори за претседател на ФСС

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.