fbpx

д-р Сашо Арсов

Редовен професор

Катедра за Менаџмент

saso.arsov@eccf.ukim.edu.mk
+389 (0)2 3286 809

Google Scholar

ORCID

ResearchGate

Приемно време:

Понеделник 13:00 – 15:00

Четврток: 11:00 – 13:00

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.