Зборник на трудови од меѓународна конференција и летна школа 2020год.

Почитувани,

 

на следниот линк можете да го погледнете зборникот на трудови од ASECU меѓународната конференција, летна школа и 10тото љубилејно летно улилиште на Економскиот факултет 2020та год.

Зборник на трудови

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

 

 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.