fbpx

Известувања за впишување оценки во индекс

Почитувани,

во прилог се известувањата со датум и просторија за впишување оценки во индекс:

Ревизија / Интерна ревизија

Основи на економијата (прва и втора декада)

Хартии од вредност и портфолио менаџмент

 

 

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.