fbpx

Известување За Почеток на ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Почитувани студенти,

Во прилог на оваа објава ви доставуваме: 

-Известување за почеток на ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

-РАСПОРЕД ЗА ЈУНСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.