fbpx

Известување за студентите на втор циклус студии запишани по наставен план 2013/2014

Во прилог известувањето на следниот линк

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.