Известување за студентите на Економски факултет

Почитувани,

Известувањето може да го проследите на следниот линк.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.