Известување за студентите од ТРЕТ циклус студии(Пријавување на испити)

Се известуваат сите студенти на Трет циклус студии кои ќе полагаат во сесијата Август-септември 2020, рокот за пријавување е активен од 10.08.2020 до 17.08.2020.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.