ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УПИС И ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

Почитувани студенти на Трет Циклус
 
Ве известуваме дека упис и заверка на семестар за студентите од Трет циклус студии ќе се одвива во периодот од 13.10.2020 до 26.10.2020 година од 11,00 до 14,00 часот.
 
 
Напомена:студентите да се придржуваат до дадениот распоред, за да може факултетот да ги обезбеди сите здравствени и безбедносни протоколи.
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.