fbpx

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УПИС И ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР ЗА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

  • Се известуваат студентите на втор циклус студии дека упис и заверка на семестар ќе се одвива во периодот од 28.09.2020 до 09.10.2020 година од 11.00 до 14.00 часот.
 
 
Се замолуваат сите студенти да се придржуваат до дадениот распоред, за да може факултетот да ги обезбеди сите здравствени и безбедносни протоколи.
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.