fbpx

Известување за јавност

Почитувани,

На следниот линк може да го проследите соопштението од Економски факултет – Скопје  

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.