Известување – за on-line пријавување на II колоквиум, зимски семестар, 2020/2021

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ  

За on-line пријавување на II колоквиум, зимски семестар, 2020/2021 

 

15.12 – 24.12.2020 год. 

Сите студенти кои го положиле првиот колоквиум и се стекнале со право за полагање на втор колоквиум задолжително треба го/ги пријават вторите колоквиуми on-line во iKnow

 

Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања, најдоцна до 24.12.2020.  

Евентуални технички проблеми при пријавувањето на колоквиумите пријавете на administrator@eccf.ukim.edu.mk 

После овие датуми пријавувањето е со надомест за задоцнето пријавување. 

 

Важно: Студентите кои немаат можност за полагање од далечина, освен on-line пријавувањето на колоквиумот, задолжително треба да се пријават кај професорот и кај администраторот (administrator@eccf.ukim.edu.mk) најдоцна до 10.01.2021.

 

Професорот нема обврска да ги прими на полагање оние студенти кои нема да бидат на списоците за полагање на колоквиум

СТУДЕНТИТЕ КОИ ПОЛАГААТ ПРЕДМЕТИ ОД ДРУГИ ФАКУЛТЕТИ НЕ ПРИЈАВУВААТ КОЛОКВИУМ 

Со почит,

Економски Факултет  – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.