Ажурирано: Продолжен рок за полагање на испити од јануарско-февруарската испитна сесија

ИЗВЕСТУВАЊЕ

НА 12 и 13.02.2020 г. (среда и четврток) КЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ПРОДОЛЖЕН РОК ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ОД ЈАНУАРСКО-ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА.

Распоредот за полагање може да се симне на следниов ЛИНК.

Студентите можат да пријават  најмногу 2 (два) испити, согласно објавениот распоредот за продолжената сесија, кој не може да се менува.

Пријавувањето е на 06.02.2020 за испитите за кои има објавено резултати, и на 10.02.2020 за останатите испити.

Пријавите се поднесуваат од 12,00-14,00ч на назначените датуми.

Само за студентите кои ќе полагаат во продолжената Јануарско-февруарска сесија, 2020 – заверката и уписот на семестарот ке се одвива на 17 -18.02.2020

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.