fbpx

ИЗВЕСТУВЊЕ за одржување дополнителен собир на студенти од трета година на прв циклус студии

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека на ден 04.11.2022 година ќе се одржи дополнителен собир на
студенти од трета година на прв циклус студии за предлог кандидати за членови на
Факултетското студентско собрание во фоно лабараторија со почеток во 14:00 часот.

 

Линк до известувањето

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.