fbpx

Информации за уписи на ВТОР Циклус- Втор уписен рок 2020/2021

Почитувани,

во прилог ви до доставуваме целосниот документ со информации за втор уписен рок – втор циклус студии

 

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.