ИНФОРМАЦИЈА ЗА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА 2021

Почитувани,

на следниот линк можете да го пристапите PDF документот за годишната конференција 2021 : ЛИНК

 

Со почит

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.