fbpx

Известување за пријавување на испити – ВТОР циклус

Почитувани,

Пријавувањето на испити за јунската  (втора) испитна сесија  започнува на 6.5.2022 година и ќе трае до 15.5.2022 година.

Испитите што ќе ги полагате во јунската  испитна сесија задолжително треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iknow.

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 6.5.2022 – 15.5.2022 година, обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил administrator@eccf.ukim.edu.mk

По овој рок пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

ВАЖНО

Доколку не сте биле активни во  iкnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се  сметa за  застарена и потребно е да креирате нова лозинка на Заборавена лозинка.

 

Економски факултет-Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.