Информација за пријавување на испити – втор циклус

Почитувани,

Пријавувањето на испити за јунската (втора) испитна сесија започнува на 12.5.2021 година и ќе трае до 20.05.2021 година. Испитите што ќе ги полагате во јануарската испитна сесија задолжително треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iknow.

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 12.5.2021 – 20.5.2021 обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил administrator@eccf.ukim.edu.mk

После овој рок пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

ВАЖНО

Доколку не сте биле активни во iкnow системот повеќе од 30 дена, лозинката се сметa за застарена и потребно е да креирате нова лозинка на Заборавена лозинка

Економски факултет-Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.