fbpx

Информација за ТРЕТ Циклус студии – Годишна конференција од Четврти семестар

Почитувани,

Во прилог pdf документ со информација за годишна конференција од Четврти Семестар за Трет Циклус студии.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.