fbpx

Информација за Уписи на ТРЕТ Циклус Студии – Прв уписен рок за учебна 2020/2021

Во прилог комплетен pdf документ со потребните информации за упис во Првиот уписен рок за Трет Циклус студии.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.