ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА ТРЕТ ЦИКЛУС

Почитувани,

во прилог ви ја доставуваме информацијата за упис на трет циклус студии

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА ТРЕТ ЦИКЛУС

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.