Конечна Ранг Листа во Првиот уписен рок на студиските програми на втор циклус студии во учебната 2020/2021 година

Почитувани кандидати,

Во прилог ви ја доставуваме конечната ранг листа од првиот уписен рок за Втор Циклус студии во учебната 2020/2021.

Со почит,

Економски факултет – Скопје.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.