fbpx

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ НА ВТОР ЦИКЛУС – ВТОР УПИСЕН РОК 2020/21

Почитувани кандидати,

Во прилог ви ја доставуваме конечната ранг листа од вториот уписен рок – втор циклус на студии за учебната 2020/2021

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.