Конечни резултати од избори за претседател и членови на ФФС 2021

Почитувани,

на следниот линк можете да ги погледнете конечните резултати од одржаните избори за претседател и членови на Факултетско собрание на Економски факултет – Скопје одржани на 15.11.2021г.

 

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.