fbpx

Информација за запишување на студенти на трет циклус студии – докторски студии

Почитувани,

информација за запишување на студенти на трет циклус студии – докторски студии можете да ја погледнете на следниот ЛИНК.

 

Со почит

Економски факулттет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.