К о н к у р с за ВТОР Циклус студии и информации за уписи во учебна 2020/2021

Во прилог комплетен pdf документ со потребните информации за упис во Првиот уписен рок за ВТОР Циклус студии.

Со почит, 

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.