fbpx

ОГЛАС за избор на Управител на Друштво за економско-деловен косалтинг, истражување и едукација ЕКОНС ДООЕЛ – Скопје

Почитувани,

на следниот линк ќе можете да го пристапите PDF документот со целиот оглас

Оглас – Управител

Со почит.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.