Одлука за исполнување односно неисполнување на услови за претседател и кандидати и упатство за спроведување избори – ФСС 2023

Почитувани,

На следниот линк можете да ги погледнете одлуката за исполнување односно неисполнување на услови за претседател и кандидати, и упатството за начин на спроведување на избори

 

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.