Одлука за организирање и спроведување на колоквиумите и испитите со физичко присуство

Почитувани,

На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за организирање и спроведување на колоквиумите и испитите со физичко присуство за прв, втор и трет циклус студии.

 

Одлука за организирање и спроведување на колоквиумите и испитите со физичко присуство

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.