Одлука по поднесени приговори за прв уписен рок на прв циклус студии – 2023/2024

Почитувани,

на следниот линк можете да ја погледнете одлуката во однос на поднесените приговори за првиот уписен рок 2023/2024

 

Одбиени приговори

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.