Одлуки за ФСС – 2023/24

Почитувани, 

На следните линкови можете да ги погледнете Одлуката за изменување на Одлука за избор на претседател на ФСС и пречистен текст на Одлуката за избор на претседател на ФСС

 

Одлуката за изменување на Одлука за избор на претседател на ФСС

Пречистен текст на Одлуката за избор на претседател на ФСС

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.