Првични резултати од изборите за претседател и членови на ФСС

Почитувани колеги,
 
На следниот линк м0жете да ги погледнете резултатите од изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание, одржани на 14.11.2022 година.
 
Со почит,Економски факултет – Скопје.
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.