Првични Резултати од изборите за Факултетското студентско собрание

Почитувани,

Во прилог како прикачен pdf документ ќе бидат прикачени првичните резултати од ибзорите за Факултетското студентско собрание на Економски Факултет – Скопје, кои се одржаа на ден 06.11.2020

 

 

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.