fbpx

Прв колоквиум со физичко присуство – зимски семестар 2021/22

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете распоредот за полагање прв колоквиум со физичко присуство во зимскиот семестар 2021/22

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.