Прв циклус – Заверка на летен семестар 2023/2024

Заверка на летен семестар 2023/2024
26.06 – 05.07.2024 год., од 11,00-14,00ч во Одделението за студентски прашања

 

Потребни документи за заверка:

  1. Образец за заверка на семестар
  2. Индекс

Оние студенти кои не ги подмириле обврските за летниот семестар истото да го направат со заверката

Студентите кои ги положиле сите испити, заверката на семестарот ќе ја направат во исто време со поднесување на дипломскиот труднајдоцна до 05.07.2024.

 

Заверката на семестарот ќе се одвива според распоредот по денови како што следува:

  • 26.06 и 27.06.2024 – прва година
  • 28.06 и 01.07.2024 – втора година
  • 02.07 и 03.07.2024 – трета година
  • 04.07 и 05.07.2024 – четврта година

 

Секое не почитување на распоредот повлекува надомест за не навремена заверка.

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.