Прв циклус – Пријавување за август/септемвриска (трета) испитна сесија 2023/2024

Пријавување за АВГУСТ-СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија, 2023/2024
01 – 10.07.2024 год. (16:00ч)

 

Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line, истото можат да го направат на шалтерите во Одделението за студентски прашања, најдоцна до 10.07.2024.

На денот на одржување на испитот/ите студентите носат уредно пополнета пријава и индекс.

 

НАПОМЕНА:

Доколку го пропуштите рокот за електронско пријавување на испитите, пријавувањето и полагањето на испитите ќе биде возможно само преку Одделението за студентски прашања.

После овие датуми пријавувањето е со надомест за задоцнето пријавувањеод 1.000,00 ден.

Професорот нема обврска да ги прими на полагање оние студенти кои не го/ги пријавиле испитот/ите.

 

Евентуални технички проблеми при пријавувањето на испитите пријавете на administrator@eccf.ukim.edu.mk најдоцна до 10.07.2024 год.

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.