Прв циклус – Пријавување за Јануарско-февруарска испитна сесија, 2022/2023

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ од 03.01-09.01.2023


Студентите кои не можат и/или не знаат да се пријават on-line истото можат да го направат на шалтерите на Службата за студентски прашања, од 03.01.2023 до 09.01.2023 (16:00ч).

 На денот на одржување на испитот/ите студентите носат уредно пополнета пријава и индекс.

 

НАПОМЕНА:

 *Доколку го пропуштите рокот за електронско пријавување на испитите, полагањето ќе биде возможно само преку Одделението за студентски прашања.

 Професорот нема обврска да ве прими на испит доколку испитот не е пријавен и не фигурирате во списоците за полагање.

 *евентуални технички проблеми при ONLINE пријавувањето, треба да пријавите на administrator@eccf.ukim.edu.mk, најдоцна до 09.01.2023 год.

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.