Прв циклус – Распоред за одржување на ВТОР КОЛОКВИУМ – зимски семестар 2023/24

18.01.2024

 

17.01.2024

16.01.2024

15.01.2024

13.01.2024

12.01.2024

11.01.2024

10.01.2024

09.01.2024

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.