Прв циклус – Распоред за одржување на Август/Септемвриска сесија – 2023

15.09.2023

 

14.09.2023

 

13.09.2023

12.09.2023

11.09.2023

07.09.2023

06.09.2023

 

05.09.2023

 

04.09.2023

01.09.2023

31.08.2023

30.08.2023

 

29.08.2023

 

25.08.2023

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.