Прв циклус – Распоред за одржување на Јануарско/Февруарска испитна сесија – 2023/24

09.02.2024

08.02.2024

07.02.2024

06.02.2024

05.02.2024

02.02.2024

01.02.2024

31.01.2024

30.01.2024

29.01.2024

26.01.2024

25.01.2024

24.01.2024

23.01.2024

22.01.2024

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.