Прв циклус – Распоред за одржување на ПРВ КОЛОКВИУМ – летен семестар 2023/24

09.04.2024

 

08.04.2024

 

 

06.04.2024

05.04.2024

04.04.2024

03.04.2024

02.04.2024

01.04.2024

30.03.2024

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.