Прв циклус – Распоред за одржување на ВТОР КОЛОКВИУМ – летен семестар 2023/24

31.05.2024

 

30.05.2024

 

29.05.2024

28.05.2024

27.05.2024

23.05.2024

22.05.2024

21.05.2024

20.05.2024

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.